Wednesday, February 25, 2015

Jalan2 pergi Kedah

Ni le 2nd time gua pergi jalan2 pergi kedah, pasal ada member ofis kawen, kalau x xdenye gua nak jalan sana sini, gua ni jenis pemalas, jangan harap nak berjalan. kalau boleh, pergi balik keje cukup untuk setiap hari, penat siot kalau nak berjalan, lebih2 pun gua berjalan, gua balik kampung je, xde lebih dari itu...hohoohoh...


so gua pun gi kedah, member kawen kat kuala nerang sana, tapi gua sume lepak kat pokok sena, coz dapat homestay situ, mmg murah, RM100 sehari je, gua bajet dalam rm200, tapi 100 je, so mmg murah, bile dah pagi gua bangun tido, tanpa mandi, gua dgn member gua gi beli kuih dan nasi lemak, untuk bagi perut berisi sikit before gi makan kawen, mmg murah la sini, nasi lemak semua rm1, kuih pun Rm1 leh dapat banyak, leh bawak sampai tgh hari..hoohohoh..

pasal gua gi time cuti raya cina, gua terpaksa hadapi kebodohan JAM yang teruk time nak balik KL, gua duk kat highway dalam 11jam, dicampur dgn kebodohan pihak2 bodoh yang guna emergency lane sebagai laluan utama mereka, malas nak cite banyak pasal tu, gua nak cite pasal lain, guahhahahah..

so gua ada rekod video sikit untuk tatapan sesapa yang nak tengok, xtgk pun lantak la kan, gua upload je sini..guahahhahahah!!!..

video

so inilah video nye, yang kawan gua duk rekod, gua driver, so kenala konsentrasi sikit di jalan raya, kalau lu tgk kat video tu ada kete rosak belah emergency lane, lepas tu siap ada ambulan pulak nak lalu, speed gua time jam2 camni, 10km/j, apa macam?..ada bagus?..mmg xbagus langsung..guahahhahahha!!!..

so okla, nak tercirit pulak cite banyak2~~!!..hoooooooooooooo~!!!..